MALERMESTER JAN HAUGEN A/S

Malermester Jan Haugen A/S er en håndverksbedrift i Bodø innen maler- og byggtapetserfaget. Bedriften ble etablert i 1953 som et personlig selskap av malermester Jan Haugen. I 1974 ble selskapet omdannet til aksjeselskap sammen med egen detaljhandel. I 1996 ble så detaljhandelen skilt ut og siden da har Malermester Jan Haugen A/S vært en rendyrket håndverksbedrift.

Bedriften sysselsetter i dag 18 personer fordelt på 15 malere/byggtapetserere, en person på lager/tilbringertjeneste, en person på lønn/fakturering/statistikk samt en daglig leder. Av de 15 utøvende håndverkerne har 5 stk mesterbrev i tillegg til svennebrevet. Bedriftens geografiske arbeidsområde er primært Bodø by. Oppdragene består av inn- og utvendig maleroppdrag, flislegging, tapetsering, gulvsparkling, parkettlegging og gulvbeleggsarbeider på små og store prosjekt, både til næringsdrivende, offentlige institusjoner og private. Malermester Jan Haugen As er registrert Miljøfyrtårn, godkjent bedrift i henhold til Byggebransjens Våtromsnorm, har registreringsbevis i StartBank og er i tillegg godkjent gulventrepenør for Maxit gulvsparkelsystemer. Oppdragene utføres på fast forhåndsdefinert pris eller etter medgåtte timer alt etter oppdragets art og omfang.

Malermester Jan Haugen A/S har en klart definert målsetting om å være en solid og seriøs aktør i denne bransjen samtidig som de kvalitative krav til helse, miljø og sikkerhet ivaretaes. Bedriften bestreber seg på å skape en kultur innad som skal virke verdiskapende og gi rom for investeringer til å trygge den enkeltes arbeidsplass.

 

KONSERNET HAUGEN AS

Malermester Jan Haugen AS inngår i Haugen-konsernet, som også omfatter Bohus Interiørsenter AS, Bodø
Bohus Narvik AS, Bohus Lofoten AS, Leknes samt Bohus Max Møbler på Sortland.